هولد یا هودل ارز دیجیتال
فهرست مطالب

هولد یا هودل چیست؟ استراتژی هولد کردن در معاملات ارز دیجیتال

منظور از هولد یا هودل ارز دیجیتال، خریداری رمز ارز و نگهداری آن به مدت طولانی است. هولد نقطه مقابل ترید است. افرادی که دارایی دیجیتال خود را در مدت زمانی طولانی نگهداری می کنند به عنوان هولدر و افرادی که به طور مداوم خرید و فروش ارز دیجیتال را انجام می دهند تریدر نامیده می شوند. در این مطلب قصد داریم به طور مفصل راجع به مفهوم هولد یا هودل ارز دیجیتال بپردازیم.

هولد یا هودل ارز دیجیتال

هولد یا هودل ارز دیجیتال

آیا با مفهوم هولد یا هودل ارز دیجیتال آشنا هستید؟ برای درک این مفهوم یک مثال ساده می زنیم. تمام افرادی که در بازار ارز دیجیتال فعالیت دارند به خوبی با رمز ارزی به نام بیت کوین آشنا هستند و می دانند که این رمز ارز در سال هایی نه چندان دور، از قیمت بسیار پایینی برخوردار بوده است. اگر فردی در آن سال ها اقدام به خرید بیت کوین می کرد هم اکنون جزو یکی از ثروتمندان جهان محسوب می شد.
بیت کوین حدود 14 سال است که متولد شده و در آن سال قیمتی کمتر از 1 سنت داشت. اما امروز قیمت آن بیش از 20 هزار دلار است. این موضوع مفهوم هولد کردن را بیان می کند. هنگامی که یک رمز ارز را خریداری می کنید و مدت زمان طولانی نگهداری می کنید قیمت آن به چندین برابر می رسد. سوالی که در ذهن بسیاری از فعالان بازار ارز دیجیتال وجود دارد این است که هولد بهتر است یا ترید کردن؟ آیا هولد یا هودل ارز دیجیتال سود بیشتری به همراه دارد یا ترید؟

خرید ارز دیجیتال بدون کارمزد در صرافی رمز ارز افرا تتر

تاریخچه هولد یا هودل

در حال حاضر تمام معامله گران، نگهداری طولانی مدت رمز ارز را به نام هولد کردن می شناسند. اما جالب است بدانید که از واژه هودل نیز استفاده می شود. تاریخچه این اصطلاح به سال 2013 بر می گردد که یکی از کاربران شبکه بیت کوین این عبارت را تایپ کرد : من هودل می کنم!

این اشتباه تایپی از آن زمان تا کنون باعث شد تا یک اصطلاح جدید در بازارهای مالی جهانی به وجود آید و به معنای نگهداری ارز دیجیتال در طولانی مدت بدون توجه به تغییرات قیمتی آن می باشد. هولد ارز دیجیتال توانست به سرعت به یک رویکرد یا یکی از استراتژی های معامله ارز دیجیتال برای سرمایه گذاری تبدیل شود و نه تنها در بازار ارز دیجیتال بلکه در تمام بازارهای مالی از جمله بورس و اوراق بهادار نیز بکار رود.

افرادی که دارایی خود را هولد می کنند از نوسانات بازار صرف نظر می کنند و خود را از استرس ها و فشارهای روانی ناشی از آن در امان نگه می دارند. واقعیت این است که بازار ارز دیجیتال یک بازار پرنوسان است که اگر قبل از ورود به آن اطلاعات کافی نداشته باشید و یا احساسی برخورد کنید قطعا با انجام تریدهای متعدد سرمایه خود را از دست خواهید داد. هولدرها به خوبی می دانند که اگر صبر داشته باشند تا قیمت رمز ارز به حد نصاب برسد به سودهای نجومی دست پیدا خواهند کرد.

هولد یا هودل ارز دیجیتال

چه تفاوتی میان هولد و ترید وجود دارد؟

به جرات می توان گفت که هولدرها سرمایه گذاران واقعی بازار ارز دیجیتال هستند. زیرا بر این باورند که ارزهای دیجیتال به زودی جای پول های رسمی را می گیرند. عوامل زیادی وجود دارد که بتوان گفت ارزهای دیجیتال جایگزین مناسبی برای پول های رسمی هستند. مهم ترین آن ها عدم دخالت دولت ها، قوانین و نهادهای مختلف بر آن است. ارز دیجیتال به صورت غیر متمرکز اداره می شود و تمام تراکنش هایی که در آن اتفاق می افتد کاملا شفاف است.

اگر بخواهیم نگاهی به تفاوت ترید و هولد یا هودل ارز دیجیتال داشته باشیم باید بگوییم که تریدرها با هدف بهره بردن از تغییرات قیمت در بازه زمانی کوتاه اقدام به معامله می کنند. زمان معامله آن ها می تواند یک دقیقه یا یک هفته و یک ماه باشد. آن ها با ابزارهای تحلیل تکنیکال آشنایی دارند و به طور دائم اخبار مرتبط با این بازار را پیگیری می کنند. تریدرها در موقعیت هایی که قیمت ارز دیجیتال کاهش پیدا می کند وارد معامله می شوند و بعد از کسب سود از معامله خارج می شوند.

هولدرها نقطه مقابل تریدرها هستند. آن ها بدون هدف از کسب سود در کوتاه مدت، وارد معامله می شوند و با هدف کسب سود چندبرابری اقدام به نگهداری دارایی خود می کنند. توصیه می کنیم اگر جزو هولدرها هستید دارایی دیجیتال خود را در کیف پول شخصی نگهداری کنید. 

ترید بهتر است یا هولد ارز دیجیتال ؟

بسیاری از کاربران از ما می پرسند که ترید بهتر است یا هولد؟ نمی توان یک پاسخ قطعی به این سوال داد. بلکه انتخاب هر کدام از آن ها به میزان اطلاعات و روحیه افراد بر می گردد. در واقع می توان گفت که برخی از افراد دارای روحیه ای ریسک پذیر هستند. ترید کردن برای این افراد بسیار جذاب است. به شرط آنکه زمان کافی برای انجام معاملات را داشته باشند.

 اما کسانی که دارای روحیه ای ریسک گریز هستند بهتر است هولد کردن را انتخاب کنند. ناگفته نماند که کاربرانی وجود دارند که روحیه ای ریسک پذیر دارند اما به دلیل عدم زمان کافی، ترجیح می دهند هولد کردن را انتخاب کنند و از انجام معاملات مکرر خودداری کنند.

هولد یا هودل ارز دیجیتال

نکته ای برای تازه واردان !

اکنون که با مفهوم هولد یا هودل ارز دیجیتال آشنا شدید و معنای ترید را دانستید نوبت به این می رسد که به یک نکته مهم اشاره کنیم. بازار ارز دیجیتال روز به روز شناخته شده تر می شود و افراد بیشتری با آن آشنا می شوند. به همین دلیل بخش عمده ای از فعالان این بازار تازه وارد هستند.

برای تازه واردها که اطلاعات و سواد کافی ندارند توصیه می شود که هولد کردن را به جای ترید انتخاب کنند تا از نوسانات و فشارهای روانی این بازار در امان بمانند. البته شما می توانید با افزایش اطلاعات و دانش خود، یک استراتژی ترکیبی را انتخاب کنید. به این معنا که بخش اعظم سرمایه خود را هولد کنید و بخش کوچکی را به ترید اختصاص دهید تا به مرور زمان تجربه شما در ترید کردن بیشتر شود.
برای شروع فعالیت باید بهترین صرافی رمز ارز ایرانی را انتخاب کنید. در صرافی های ایرانی هیچ خطری از بابت مسدود شدن حساب کاربری شما به دلیل تحریم وجود ندارد و توصیه آخر اینکه برای ترید کردن از رمز ارز هایی آغاز کنید که شناخته شده تر هستند. به طور مثال خرید بیت کوین، خرید تتر و … بهترین گزینه ها محسوب می شوند. برخی از افراد با استعلام قیمت تتر و انجام آربیتراژ تلاش می کنند تا به طور روزانه از تفاوت قیمت خرید و فروش استیبل کوین ها کسب سود کنند.

هولدر کیست ؟

اکنون به خوبی می دانیم هولدر کیست و دلیل نگهداری ارز دیجیتال به شکل طولانی مدت چه می باشد. حتما این سوال در ذهن شما ایجاد شده که اگر بخواهید به یک هولدر تبدیل شوید، بهترین رمز ارز برای خرید و نگهداری کدام است؟ این روزها نام رمز ارزهای مختلفی به گوشمان می رسد که بسیاری از آن ها شت کوین ( رمز ارزهای بی ارزش) هستند و می توانند سرمایه شما را یک شبه به باد دهند. پس بسیار مهم است که چه رمز ارزی را خریداری می کنید.

اگر می خواهید دارایی دیجیتال خود را به مدت چند ماه یا چند سال نگهداری کنید باید به قدری از پشتوانه آن مطمئن باشید که دغدغه هایی همچون صفر شدن ارزش آن را نداشته باشید. اگر خاطرتان باشد در سال گذشته ارزش رمز ارز ” لونا ” به صفر رسید و این موضوع سرمایه بسیاری از معامله گران را از بین برد. در این بخش قصد داریم ارزهای دیجیتالی را به شما معرفی کنیم که دارای تیمی قوی هستند و می توان آن ها را جزو رمز ارزهای معتبر در بازار دانست.

هولدر کیست

بیت کوین

بدون شک بیت کوین نخستین و بهترین رمز ارز برای هولد است. قبل از آنکه بیت کوین به این جایگاه برسد خیلی ها نمی دانستند که هولدر کیست و چگونه می تواند از نگهداری رمز ارز، به سود نجومی برسد؟ بیت کوین که در سال 2009 میلادی توسط شخص یا گروهی ناشناس به نام ساتوشی ناکاموتو عرضه شد هیچکس نمی دانست که چه آینده درخشانی در انتظار آن است. از زمان ظهور بیت کوین تا به امروز ، رمز ارزهای متعددی وارد بازار شده اند اما همچنان بیت کوین در جایگاه نخست ایستاده است. این روزها شرکت ها و موسسات سرمایه گذاری زیادی به سراغ خرید بیت کوین رفته اند و آن را نوعی طلا می دانند.

اتریوم

اتریوم یکی از آینده دارترین کوین ها محسوب می شود و بعد از بیت کوین، بهترین گزینه برای سرمایه گذاری قلمداد خواهد شد. مهم ترین هدف از تاسیس این پروژه، ایجاد بستری برای قراردادهای هوشمند بود و تا به امروز توانسته به بسیاری از اهداف خود برسد. اتریوم که از یک بلاکچین مستقل و مجزا برخوردار می باشد بستری را فراهم کرده تا سایر آلت کوین ها در شبکه آن تاسیس و راه اندازی شود. تمام آلت کوین هایی که از شبکه اتریوم استفاده می کنند باید از استاندارد ERC-20 پیروی کنند. این استاندارد مختص به شبکه اتریوم است.

بایننس کوین

بایننس کوین توکن بومی صرافی بایننس است که حتما همه شما با این پلتفرم آشنایی دارید. بایننس با اختلاف زیاد، یکی از بزرگ ترین صرافی های جهان می باشد که از نظر حجم معاملات روزانه و نقدینگی در جایگاه ویژه ای قرار گرفته است. توکن بایننس کوین به پشتوانه صرافی ایجاد شده و با نام اختصاری BNB در بازار ارز دیجیتال خرید و فروش می شود. اگر بخواهیم باز هم به این سوال اشاره کنیم که هولدر کیست ؟ باید بگوییم هولدر کسی است که رمز ارزهای قوی از جمله بایننس کوین را شناسایی کرده و بعد از خرید، آن ها را به شکل طولانی مدت در کیف پول خود نگهداری کند.

سایر رمز ارزهای آینده دار شامل کاردانو، ریپل، پولکادات، سولانا و چین لینک می باشد. پیشنهاد می کنیم قبل از خرید ارز دیجیتال از صرافی رمز ارز، ابتدا به سایت کوین مارکت کپ مراجعه کنید و وایت پیپر هر کدام از آن ها را مطالعه کنید. در وایت پیپر به موضوعات مختلفی از جمله هدف از تاسیس رمز ارز، نقشه راه، تیم توسعه دهنده و … پی خواهید برد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *