معاملات اسکالپینگ
فهرست مطالب

معاملات اسکالپینگ

به شیوه ای از معامله که در آن به جای کسب سودهای کلان در بازه های زمانی طولانی، اقدام به کسب سود کمتر در بازه های زمانی کوتاه می شود، معاملات اسکالپینگ میگویند. معاملات اسکالپینگ یکی از استراتژی های معامله ارز دیجیتال می باشد که می توان آن را در تمام بازارهای مالی از جمله فارکس و بورس نیز اجرا کرد.

معاملات اسکالپینگ

اسکالپینگ چیست؟

معاملات اسکالپینگ به کسب سودهای کم در بازه های زمانی کوتاه اشاره دارد. در واقع به جای آنکه زمان زیادی را برای کسب سودهای کلان صرف کنیم، به کسب سودهای کم در کوتاه مدت می پردازیم. این شیوه از معامله برای تازه کاران مناسب و سودآور است. زیرا می توانند با تنظیم نسبت سود به زیان، ضررهای احتمالی را کاهش دهند. افرادی که معاملات اسکالپ را انجام می دهند به نام اسکالپر شناخته می شوند.

استراتژی اسکالپینگ

 با ذکر مثال این استراتژی را توضیح می دهیم تا درک آن برای شما آسان تر شود. تصور کنید که یک رمز ارز را به قیمت 10 میلیون تومان خریداری می کنید. در طول روز قیمت آن تحرکات جزئی را تجربه کرده و به 10 میلیون و 300 هزار تومان می رسد. اگر اقدام به فروش کنید در واقع معاملات اسکالپ را انجام داده اید و شما یک اسکالپر محسوب می شوید.

به عبارتی دیگر می توان گفت که اسکالپ نقطه مقابل هولد می باشد و اسکالپر با زیرنظر گرفتن نمودار قیمت و تحرکات آن، بهترین فرصت را برای کسب سود جزئی شناسایی می کند. معمولا اسکالپرها زمانی وارد عمل می شوند که قیمت یک رمز ارز پایین آمده و در تلاش برای جبران است تا به قیمت های بالاتری برسد.

معاملات اسکالپینگ

مزایا و معایب اسکالپینگ چیست؟

اکنون که با معاملات اسکالپینگ آشنا شدیم بهتر است اشاره ای به مزایا و معایب آن داشته باشیم. قطعا هر کدام از استراتژی های معاملاتی دارای مزایا و معایبی هستند که یک تریدر باید با آن ها آشنا باشد. استراتژی اسکالپینگ نیز از این قاعده مستثنی نیست.

مزایای اسکالپینگ

اسکالپرها به خوبی می دانند که استراتژی مورد نظر آن ها بسیار پرسود است و میزان ضررهای احتمالی را به حداقل می رساند. اگر جزو افراد صبور نیستید و تصور می کنید که هولد کردن یک دارایی، زمان شما را هدر می دهد می توانید از این شیوه برای خرید و فروش بیت کوین یا سایر ارزهای دیجیتال از طریق صرافی ها اقدام کنید.

اگر تازه وارد هستید و نمی توانید به سراغ استراتژی هایی مانند فیوچرز، اهرمی و … بروید بهتر است از معاملات اسکالپ استفاده کنید. در واقع این استراتژی نوعی نوسان گیری به شمار می رود که منجر به کسب سودهای کوچک و دلچسب خواهد شد. در ضمن کوتاه بودن بازه های زمانی باعث کاهش استرس و فشارهای روانی به شما می شود. هر چقدر بازه های زمانی معاملات افزایش یابد، فشارهای روانی به افراد نیز بیشتر می شود.

معایب اسکالپینگ

برای انجام معاملات اسکالپینگ از طریق صرافی رمز ارز ایرانی یا خارجی باید سرعت عمل بالایی داشته باشید تا بتوانید در مدت کوتاه، میزان سود معامله را محاسبه کنید و خرید را انجام دهید. سرعت عمل به قدری مهم است که باعث می شود 10 ثانیه تاخیر در انجام معامله، احتمال کسب سود را از بین ببرد. پس افرادی که در این زمینه سرعت کافی ندارند نمی توانند موفق شوند.

در بخش قبل اشاره کردیم که انجام معاملات کوتاه مدت، استرس کمتری به افراد وارد می کند. اما این موضوع به معنای آن نیست که معاملات اسکالپینگ هیچ استرسی ندارند. اگر قادر به مدیریت احساسات و اضطراب های خود نیستید پیشنهاد می کنیم به سراغ این روش نروید.

معاملات اسکالپینگ با استراتژی های ساده

در این بخش شما را با سه استراتژی ساده مانند الگوی شمع ژاپنی، فیبوناچی و پرایس اکشن آشنا می کنیم. این سه استراتژی بسیار ساده هستند و با کمک آن ها می توانید حرکات قیمتی رمز ارزها را تشخیص دهید.

اسکالپینگ بر اساس الگوی شمع ژاپنی

الگوی شمع ژاپنی به نام کندل استیک نیز شناخته می شود و جزو پرکاربردترین روش های مطالعه چارت حرکتی درنظر گرفته می شود. نامگذاری الگوی شمع ژاپنی به این دلیل است که برای نخستین بار توسط ژاپنی ها مورد استفاده قرار گرفت. از مهم ترین مزایای این الگو، بهره مندی از اطلاعات جزئی تر و دقیق تر از بازار می باشد. کندل هایی که در این الگو نمایش داده می شوند به شما کمک می کنند تا بتوانید حرکات بعدی بازار را شناسایی کنید. از مهم ترین الگوهای کندلی می توان به الگوی Dark Cloud Cover ، Engulfing و Piercing اشاره کرد که در موقعیت های نزولی و صعودی بازار نمایان می شوند.

معاملات اسکالپینگ

اسکالپینگ بر اساس فیبوناچی

معامله گرانی که بر مبنای تحلیل تکنیکال ترید می کنند، به وفور از استراتژی فیبوناچی استفاده می کنند. اگر بخواهیم این روش را با روش قبل مقایسه کنیم باید بگوییم که به مهارت و دانش ریاضی بیشتری نیاز دارد زیرا مقداری پیچیده تر است. معاملات اسکالپینگ بر اساس فیبوناچی مربوط به الگویی با همین نام می باشد که توسط ریاضی دان مشهور لئوناردو فیبوناچی ابداع شد.

فیبوناچی صرفا در بازار ارز دیجیتال کاربرد ندارد بلکه شما می توانید آن را در سایر بازارهای مالی از جمله فارکس نیز مورد استفاده قرار دهید. در این روش دنباله اعداد ریاضی به صورت نسبی بیان می شوند و می توان دو نقطه میان نوسان بالا و نوسان پایین را بدست آورد. نسبت های اصلی در فیبوناچی 23.6%، 38.2%، 50%، 61.8% و 100% می باشند و نشان دهنده بهترین نقاط ورودی و خروجی هستند.

برای یک سرمایه گذاری مناسب در رمز ارزها از ما تتر بخرید

اسکالپینگ بر اساس پرایس اکشن

پرایس اکشن یکی دیگر از روش هایی است که می توانید در معاملات اسکالپینگ بکار بگیرید و به آن اعتماد کنید. در این متد، روند حرکتی بدون استفاده از هیچ اندیکاتوری بررسی می شود و اعمال سایر معامله گران باعث تحرک نمودار می شود و بر مبنای آن می توان روند آتی را پیش بینی کرد. پرایس اکشن جزو آن دسته از استراتژی هایی است که اگر به خوبی فراگرفته شود، سودهای خوبی برای معامله گران به همراه خواهد داشت.

اسکالپینگ بهترین راه برای کاهش ریسک!

از آنجایی که در اسکالپینگ، معاملات پی در پی انجام می دهیم از ریسک های مداوم بازارهای مالی در امان می مانیم. شما می توانید این روش را بر اساس الگوهای مختلفی که در بالا به آن اشاره کردیم انجام دهید و بهترین استراتژی را پیدا کنید. توجه داشته باشید که برای موفق شدن در این شیوه معاملاتی باید تجربه اندوزی کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *