معایب اتریوم
فهرست مطالب

بررسی دقیق معایب اتریوم

اغلب کاربران کارمزد بالای تراکنش ها و تاخیر در تایید آن ها را جزو مهم ترین معایب اتریوم می دانند. اما جالب است بدانید که شرکت های متعدد و بزرگی در سرتاسر جهان از بلاکچین اتریوم برای امور مختلف استفاده می کنند که یکی از مهم ترین آن ها شرکت مایکروسافت است. در این مطلب قصد داریم علاوه بر بررسی معایب اتریوم، به سایر جوانب این بلاکچین نیز اشاره کنیم.

معایب اتریوم

معایب اتریوم

اگر مطالب اخبار افراتتر را دنبال کرده باشید در مقالات قبلی پاسخ به سوال اتریوم چیست داده شده است و در اینجا معایب آن را بررسی خواهیم کرد. آیا معایب اتریوم باعث می شود که کاربران و سازمان ها به سراغ آن نروند؟ قطعا پاسخ منفی است. اگر بخواهیم معایب این بلاکچین را مورد بررسی قرار دهیم باید اشاره ای به مقیاس پذیری، کارمزد بالا، تاخیر در تایید تراکنش ها و … داشته باشیم. اما توسعه دهندگانی که بر روی این بلاکچین کار می کنند به طور دائم در حال بروزرسانی و رفع نواقص آن هستند. خوشبختانه با راه اندازی اتریوم 0.2 بسیاری از مشکلات حل شد. اما هنوز نمی توان گفت که بلاکچین اتریوم از همه نظر بی نقص است. در مطلب قبل به بررسی مزایای آن پرداختیم و در این بخش قصد داریم شما را با معایب اتریوم آشنا کنیم.
برخی از کاربران یا معامله گران هیچ گونه آشنایی با بلاکچین اتریوم ندارند و تنها با خرید و فروش آن کسب سود می کنند. خرید اتریوم از طریق صرافی رمز ارز افراتتر هم انجام می شود. در صرافی های ایرانی و خارجی می توان اقدام به خرید و فروش بیت کوین، فروش بیت کوین، خرید تتر و … کرد. همچنین پیگیری قیمت روزانه رمز ارزها از جمله قیمت تتر که محبوب ترین استیبل کوین بازار می باشد نیز از این طریق امکان پذیر است. در ادامه به بررسی معایب شبکه اتریوم می پردازیم.

خرید ارز دیجیتال اتریوم بدون کارمزد در افراتتر

مقیاس پذیری

یکی از مهم ترین مشکلاتی که در بلاکچین اتریوم وجود دارد مقیاس پذیری است. منظور از مقیاس پذیری در بلاکچین چیست ؟ شبکه اتریوم در هر ثانیه قادر است تنها 15 الی 20 تراکنش را انجام دهد. به همین دلیل است که می گوییم اتریوم در مقیاس پذیری با ایراد جدی مواجه است. اگر سازمان ها بخواهند از بلاکچین استفاده کنند نیاز به مقیاس پذیری بالا دارند و در حال حاضر اتریوم نمی تواند این نیاز را در شبکه عمومی خود پاسخگو باشد.
لازم به ذکر است که اتریوم نسخه های مختلفی دارد که برخی از آن ها دارای این محدودیت نیستند و می توانند مقیاس پذیری بالاتری داشته باشند. سازمان ها می توانند بلاکچین های خصوصی اتریوم را توسعه دهند و سپس آن را به بلاکچین عمومی منتقل کنند. ویتالیک بوترین خالق اتریوم پیشنهاد کرد که از بیت کوین کش به عنوان راهکار موقت استفاده کنند. این امر می تواند به حل مشکل مقیاس پذیری اتریوم کمک شایانی کند.

عدم قطعیت

برزورسانی های مداوم بلاکچین اتریوم می تواند به طور همزمان یک مزیت یا ایراد باشد. اتریوم به شدت در حال توسعه است و این امر می تواند اختلال هایی را برای سازمان ها به وجود آورد. یکی از تغییرات اساسی که در شبکه اتریوم شاهد بودیم تغییر الگوریتم اثبات کار به اثبات سهام بود که در اتریوم 0.2 اتفاق افتاد. قطعا اگر این تغییرات طبق برنامه پیش نروند باعث ایجاد اختلال در کل سیستم می شوند.

رقابت

به جرات می توان گفت که با تمام معایبی که در شبکه اتریوم وجود دارد هنوز هم محبوب ترین بلاکچین سازمانی به شمار می رود. این شبکه در رقابت با سایر بلاکچین ها از جمله تزوس، ترون، استلار، کاردانو و … می باشد. این بلاکچین ها مدعی هستند که مقیاس پذیرتر از اتریوم اند. این ادعا در خصوص بلاکچین هایی همچون ترون به اثبات رسیده است. در حال حاضر تعداد تراکنش های ترون در هر ثانیه به چندین هزار برابر اتریوم می رسد و کارمزد آن نیز به شدت پایین است. اتریوم باید با بلاکچین هایی که هنوز عرضه نشده اند از جمله هدرا هش گراف، پولکادات و تون نیز به رقابت بپردازد که این امر کار او را سخت خواهد کرد.

معایب اتریوم

اتریوم 0.2 و رفع معایب اتریوم

همان طور که اشاره کردیم مهم ترین معایب اتریوم شامل مقایس پذیری، عدم قطعیت و رقابت می باشد که هر کدام از آن ها با چالش های مربوط به خود مواجه است. تیم توسعه دهنده اتریوم بعد از راه اندازی اتریوم 0.2 به شدت در حال بروزرسانی و رفع ایرادات مذکور می باشند. ویتالیک بوترین که در سن 19 سالگی ایده بلاکچین اتریوم را مطرح کرد بیان می کند که اتریوم 0.1 یک تلاش جداگانه برای ایجاد رایانه جهانی بود که توسط چند نفر انجام شد. اتریوم برای آنکه بتواند به یک رایانه جهانی تبدیل شود باید بروزرسانی شود و 3 محتوای اصلی را معرفی کند. در ادامه به این محتواها اشاره می کنیم.
یکی از اقداماتی که به منظور بهینه سازی بلاکچین اتریوم انجام شده تغییر وضعیت از الگوریتم اثبات کار به الگوریتم اثبات سهام است. به این معنا که افراد می توانند با حداقل 32 اتریوم در استیکینگ شرکت کنند و یا با اتریوم های همدیگر یک استخر تشکیل دهند. این موضوع باعث می شود که شرکت کنندگان بیشتری به شبکه اتریوم بپیوندند و اتریوم 0.2 علاوه بر امن تر شدن، منعطف تر و غیرمتمرکزتر خواهد شد.
در خصوص بهبود مقیاس پذیری اتریوم باید بگوییم که راهکارهای مقیاس پذیری لایه دوم و در سطح شبکه مانند شاردینگ امکان پذیر خواهد بود. انجام تراکنش ها در این بستر در زنجیره های جانبی و موازی امکان پذیر خواهد بود. این راهکار با زنجیره های پلاسما ترکیب می شود و به اتریوم اجازه می دهد تا حجم تراکنش های بیشتری را مدیریت کند. طبق گفته های جوزف لوبین این موضوع می تواند ده ها هزار تراکنش را در ثانیه تایید کند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *